Jag idag på STAN

Jag, min bror och min syster barn var vi på stan och köpte presenter till mamma som fyller år imorgon :D hon är så underbara mamma! VI köpte jättemycket och jättefina present till henne. Vi hoppa hon få den där leende som man bli stolt över sig själv när hon ser present! 
hihi önskar Er en mysig söndag <3

Kjol

 
Celebrity Style: Julianne Hough
 

Jag vet inte vad som har hänt med mig. Men jag har fått en sådan stark passion för kläder. Jag vill sy ägna kläder! Alltså mina söta läsare har ni varit med om. Att ni vill ha ett visst plagg exempel en klänning med olika detalj. Men ni hitta inte klänningen i affär? Det är så irriterande. Det händer mig hela tiden och det är så jobbig.  Därför vill jag sy egna kläder så jag slipper leta på olika affär. Men hur som helst vad tycker ni om kjolen på bilden. Visst är den fin?

Hihi första gång jag äter sushi

 
 
Jag måste bara säga att jag har alltid velat smaka på sushi. Men aldrig vågat för att jag trodde att det var äckligt. På tanken att det är rå, jag tänkte varför ska man äta rå när man kan laga den?.  Men idag 2013 är första gång för mig jag äter sushi :D  och det smaka så himla gött med såsen! Till Er som inte ha ätit sushi. Gör det <3